Årets mål er satt

meråker3Jeg har gjort det.

Bestemt meg for hva som er årets mål.

Årets lengste løp.

Og trolig tøffeste.

Det satt litt langt inne å melde seg på et langt løp igjen. Jeg har hatt litt maratonvegring etter gjennomført Ribbemaraton 3. juledag…

Tror det er ganske vanlig å oppleve et antiklimaks etter løp, men nå rammet det sterkere enn før. Trolig fordi jeg var syk nesten hele desember. Januar måtte jeg rett og slett bruke til å komme meg litt igjen. Og det tok noen uker før jeg var klar for å tenke på nye utfordringer på løpsfronten.

Men nå føler jeg meg klar.

Løypeprofil er studert. Nervene er på plass, og det kribler i magen ved tanken på dette eventyret. Hvilket løp snakker jeg om? Jo, Meråker Mountain Challenge, MMC 2018. NM i TerrengUltra. For det er NM-distansen jeg går for. 70 km. Og svimlende 3880 høydemetere.

Og jeg har ikke meldt meg på bare fordi Frank Løke (også kalt ActionFrank/Farmen-Frank osv.) er påmeldt, hehe. Og slett ikke fordi det er NM. Nei, det er tilfeldigheter.

Jeg er motivert av at dette er en utfordring jeg får sug i magen av. Det er langt og det er tøft, og her må det trenes.

Så bring it on!

Hehe, lett å være tøff i trynet i februar, si. Løpet er ikke før i august, da. Men før den tid har jeg foreløpig dette på blokka:

7. april: Halvmaraton i Holmestrand (21 km asfalt)

27. mai: Kickmaster Ultra

2. juni: OsloMila (10 km Frognerparken)

24. juni: Romeriksåsen På Langs (50 km terrengløp)

4. august: MMC 70 km

15. september: OsloMaraton (maraton)

Innimellom der er det noen flere løp jeg er nysgjerrig på.

Så planen for 2018 er ikke helt satt. Men én ting er i alle fall sikker: Sommerferien i år blir ikke noe slaraffenliv, det kjenner jeg på meg allerede nå 😉

Ha ei fin (trenings)uke!

 

 

5 kommentarer om “Årets mål er satt

Legg igjen en kommentar