Nye løpegrupper fra januar – og løpende onlinekurs

Jeg har drevet med løpegrupper på Jarmyra siden april 2015, og vi løper ute året rundt uansett vær. Kun et par ganger på disse årene har jeg måttet avlyse pga sterk kulde. Gjengen på Jarmyra lar seg ikke stoppe! 🙂

For de som ikke kjenner meg heter jeg Lise, men her i bloggen er jeg jo Maratonmamma 🙂 Jeg driver helst med ultraløp mer enn maraton, da, men navnet tok jeg før jeg utvidet til ultra (ultra = løp lengre enn maraton). Jeg har vært en aktiv løper siden 2013 og jeg brenner for at flere skal kjenne på løpeglede og mestringsfølelse.

På Jarmyra prøver jeg å spre løpeglede til alle som vil være med 🙂

Nye løpegrupper starter opp i uke 1 i 2021. Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30, så første treninger er onsdag 6. og torsdag 7. januar. Du velger én av dagene, men kan flexe mellom onsdag og torsdag. Du kan også trene begge dager (vi har noen som gjør det!).

Vi tar Covid 19 på alvor og trener derfor kun max 10 stykker i gruppe (ifølge retningslinjer fra Bærum kommune) og holder god avstand gjennom hele treningen.

Løpegruppen på Jarmyra er et sosialt møtepunkt der vi har hovedfokus på å bli i bedre form. Men vi vier også stor oppmerksomhet til det sosiale, trivsel og mestring. Og ikke minst løpeglede. Målet er ikke bare å bli sterkere og raskere, men også å bli gladere og føle mer velvære.

Flere av deltakerne på Jarmyra har vært med i flere år, og mange kommer også tilbake etter ett eller flere opphold. Vi blir kjent med hverandre og blir en vennegjeng det er hyggelig å treffe ukentlig.

Vi prøver også å møtes utenom treningene. Vi stiller lag på ulike løp (håper det blir færre avlyste løp i 2021!) og har sosiale sammenkomster.

Treningene er forskjellige hver gang. Vi løper ikke hele timen i ett strekk. Timen er delt opp i bolker. Vi trener ulike intervaller, samt løping i trapp og bakker. I tillegg er det noe løpsrelatert styrke og bevegelighet. Opplegget tilpasses slik at alle skal føle mestring, men det er nok en fordel å ha løpt litt på forhånd.

Dersom du er helt fersk nybegynner og trenger hjelp til å komme i gang kan du kontakte meg for én til én løpetime. Da får du et opplegg som er tilpasset deg, og du får hjelp til å komme i form i ditt tempo og etter dine forutsetninger.

Du melder deg på et kurs om gangen, runden som starter i januar går frem til påske, altså 12 uker. Kurset koster 2.640,- (12×220). Rabatt 20% på kurs 2 om du tar begge dager.

Du kan ta igjen tapte økter fra tidligere kurs i løpet av inneværende kursperioder.

All trening foregår på eget ansvar.

**

Dersom du bor for langt unna til å kunne være med på Jarmyra så kan jeg også tilby deg plass i min online løpegruppe. Her trener vi sammen hver for oss, og deltakerne får et ukentlig opplegg innen løping og styrketrening. Vi heier på hverandre og gir hverandre tips og råd. Pris er 150,- per uke og man melder seg på for fire uker om gangen.

**

Påmelding til begge grupper på liselysfjord@gmail.com

Dersom du har spørsmål kan du også sende meg en mail, eller send melding på Facebook, Instagram eller her på bloggen.

**

Velkommen!

Reklame

En kommentar om “Nye løpegrupper fra januar – og løpende onlinekurs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s