Maratonmammas adventskalender – luke 16

Luke seksten i dag! Åtte dager igjen til jul 🙂

Håper dere er godt i gang med lukene, og hvis ikke: Bare å starte i dag! Ingen gode grunner til å la være! 🙂

Det er heller ikke for sent å tipse andre om kalenderen. Er det noen du tenker trenger å komme i gang, eller noen som trenger litt ekstra overskudd nå før jul?

Dette er Maratonmammas adventskalender. I denne kalenderen vil du finne løpeglede, mestring, godfølelse – og kanskje litt stølhet og svette tær 😉

Kalenderen er åpen for alle, og man trenger slett ikke løpe hver dag. JEG kommer ikke til å løpe hver dag. Både fordi jeg ikke kan det pga en skade (nå to, faktisk), men også fordi jeg ikke nødvendigvis verken vil eller synes man bør det.

Det er viktig å trene variert!

Derfor vil hver luke i Maratonmammas adventskalender inneholde en intervalløkt/løpeøkt, en alternativ økt og en styrkeøvelse.

Etter hvert som desember går kan du sette sammen styrkeøvelsene, og du kan også plukke mellom dagene slik at du trener den luken som passer deg best 🙂

Hver uke trekker jeg en heldig vinner som får én gratis uke på min online løpegruppe. Første trekning var forrige tirsdag. Og i dag trekker jeg en vinner til. Se neste blogginnlegg 🙂 Og så blir det en ny – og siste trekning rett før jula setter inn.

Alle som deltar i kalenderen får en rabattkode de kan benytte ved påmelding til Maratonmammas online løpegruppe.

HER ER LUKE 16:

Løpeøkt: Intervallet 3×2, 3×1, 6×30. 1 min pauser hele veien, unntatt på 30 sek. Da er det 30 sek pause. Du løper altså først 2 min, så pause 1 min, så løpe 2 min osv. De siste 6 dragene er 30/30, her skal det gå fort! Husk god oppvarming.

Alternativ økt: Rask gåtur der du blir god og varm. Du kan gå i marka, til butikken (med sekk!) eller en omvei til hjemmekontoret 😉

Dagens styrkeøvelse: Sideplanke der du vrir armen under kroppen og strekker opp igjen. Rolige bevegelser. Kjør 30 sek på hver side x 3 eller du setter sammen en økt med noen av de øvelsene du nå har fått i kalenderen.

Ha en super onsdag!

Lykke til!

Bare å sette igang! Post på Maratonmamma eller Maratonmamma løpegruppe på Facebook under hver kalenderluke, eller på din åpne profil på Instagram. På Instagram tagger du med #kverksofagrisen og #maratonmamma så ser jeg innlegget ditt. Tagg meg gjerne også 🙂

PS! Dersom du bor i Bærum har jeg ledige plasser på min løpegruppe på Jarmyra (like ved Jar T-banestasjon på linje 3 Kolsåsbanen). Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30. Intervaller, noe styrke og mye lek og moro. Velkommen!

Jeg tilbyr også én til én-løpetimer og online løpegruppe. Bare å ta kontakt dersom du vil ha mer info.

Siste trening før jul er 17. desember (i morgen), men vi starter opp igjen allerede første uken etter nyttår. (6. og 7. januar)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s