Maratonmammas adventskalender – luke 15

Luke femten! Ni dager igjen til jul. Og i dag skal det trekkes vinnere igjen!!

Tenker du at det er for sent å bli med i kalenderen så tenk om igjen. Bare å starte! Ingen gode grunner til å la være! 🙂

Det er heller ikke for sent å tipse andre om kalenderen. Er det noen du tenker trenger å komme i gang, eller noen som trenger litt ekstra overskudd nå før jul?

Dette er Maratonmammas adventskalender. I denne kalenderen vil du finne løpeglede, mestring, godfølelse – og kanskje litt stølhet og svette tær 😉

Kalenderen er åpen for alle, og man trenger slett ikke løpe hver dag. JEG kommer ikke til å løpe hver dag. Både fordi jeg ikke kan det pga en skade, men også fordi jeg ikke nødvendigvis verken vil eller synes man bør det.

Det er viktig å trene variert!

Derfor vil hver luke i Maratonmammas adventskalender inneholde en intervalløkt/løpeøkt, en alternativ økt og en styrkeøvelse.

Etter hvert som desember går kan du sette sammen styrkeøvelsene, og du kan også plukke mellom dagene slik at du trener den luken som passer deg best 🙂

Hver uke trekker jeg en heldig vinner som får én gratis uke på min online løpegruppe. Forrige trekning var tirsdag for en uke siden. Gratulerer igjen til vinnerne!

I tillegg til gratisplass i maratonmammas online løpegruppe kan du denne uken også vinne et startnummer til det virtuelle løpet 100 minutter som arrangeres av Runner’s World Challenge førstkommende søndag, altså 20. desember. Jeg har to startplasser!

Løpet arrangeres søndag men du kan tjuvstarte allerede på fredag. Konseptet er at du løper så langt du kommer på 100 minutter. Gøy, ikke sant?

Alle som deltar i kalenderen får dessuten en rabattkode de kan benytte ved påmelding til Maratonmammas online løpegruppe.

Det vil også dukke opp flere premier utover i desember.

For å delta kommenterer du på mine innlegg på Facebook-siden Maratonmamma, i Facebook-gruppen Maratonmamma løpegruppe – og på Instagram (der heter jeg seff @maratonmamma ). Jeg trekker vinnerne tirsdag kveld.

HER ER LUKE 15:

Løpeøkt: I dag løper vi trapper! Finn en passe lang og bratt trapp og kjør 7-10 turer opp trappa der du løper opp og går ned.

Alternativ økt: Rask gåtur der du blir god og varm. Du kan gå i marka, til butikken (med sekk!) eller en omvei til hjemmekontoret 😉

Dagens styrkeøvelse: Utfall fremover med annethvert ben. Føler du deg spretten kan du legge inn hopp på utfallene feks på runde tre.

Kjør 3 x 45 sek eller du setter sammen en økt med noen av de øvelsene du nå har fått i kalenderen.

Ha en super tirsdag!

Lykke til!

Bare å sette igang! Post på Maratonmamma eller Maratonmamma løpegruppe på Facebook under hver kalenderluke, eller på din åpne profil på Instagram. På Instagram tagger du med #kverksofagrisen og #maratonmamma så ser jeg innlegget ditt. Tagg meg gjerne også 🙂

PS! Dersom du bor i Bærum har jeg ledige plasser på min løpegruppe på Jarmyra (like ved Jar T-banestasjon på linje 3 Kolsåsbanen). Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30. Intervaller, noe styrke og mye lek og moro. Pga covid 19-restriksjoner er vi max 10 stk på hver gruppe. Siste trening før jul er 17. desember. Og så starter vi opp igjen 6. januar. Ta kontakt dersom du vil bli med. 🙂 (Se også blogginnlegg fra 14. desember for mer info.)

Velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s