Vinnerne er trukket!

Det er vår over store deler av landet og overalt på fortauer og inne i skogen løper en horde med sprekinger. Er du ikke en av disse – ennå, men trenger drahjelp? Eller du løper jevnt og trutt, men trenger en ny giv?

Da kan du bli med på min online løpegruppe! Jeg starter opp ny runde mandag 7. mai, og dette kurset varer i kun seks uker – så her får du trent godt frem mot sommerferien.

Men to av dere (en fra Facebook og en fra Instagram) har altså vunnet en gratis plass på kurset for en venn, og er dere ekstra gode venner spleiser dere på kurset! 😉

De heldige vinnerne er…..

Ine Elisabeth Aabø Vidung!! Ine Elisabeth tagget Jeanett Preston Enger, så her har dere mulighet til å bli med 2 for prisen av 1 🙂

Og fra Instagram:

@irismarielauritzen som tagget @veslemoy.hp

Dere som følger meg på sosiale medier og blogg vet at jeg sliter med å trekke kun én vinner 😉 Så også denne gangen slenger jeg på

@marenfager som tagget @lctorgersen

GRATULERER!!

Send meg navn og mailadresse på liselysfjord@gmail.com eller melding på Messenger.

Til alle dere som deltok på konkurransen: Tusen takk! Og bedre lykke neste gang 😉 Som plaster på såret får dere muligheten til å melde dere på løpegruppen til earlybirdpris 990 frem til 1. mai (1200,- etter det). Bare å bli med, dette blir gøy!

Online løpegruppe med Maratonmamma gir deg muligheten til å løpe sammen med andre virtuelt. Vi støtter hverandre og backer hverandre opp. Og hver uke får du nye løpelekser, litt styrke, tips og motivasjon.

(PS! Dersom du ønsker å sette deg et mål kan deltakelse på OsloMila 3 eller 10 km lørdag den 2. juni være bra motivasjon. Tren For Livet stiller lag på dette løpet, og deltakere på onlinegruppa får være med på laget dersom de vil. Det blir sosialt og gøy!)

Påmelding til online løpegruppe med Maratonmamma – og mer info på liselysfjord@gmail.com.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s