Ut og løp!

img_20161006_220925

Løpe hver dag i oktober, hvem sin ide var det egentlig? 😉

Jeg tok utfordringen fra @ultraedel på Instagram, men innrømmer at jeg måtte tenke meg litt om før jeg aksepterte.

Men da gikk jeg også all in 🙂

Hver dag i oktober har jeg løpt minst 5 km eller 30 minutter hver dag. Jeg sa til meg selv (og alle andre) at det er lov til å gå. Men det er rart med det, det er liksom løping som teller da på #runstreakoctober. For meg, altså.

Så selv i går da jeg hadde trent en herlig gjeng fra Kirkens Bymisjons Spenn-prosjekt, og vært ute i aktivitet i 45 minutter, måtte jeg ut og løpe på kvelden. For jeg hadde jo ikke fått trent selv. Dessuten visste jeg at jeg ville føle meg deilig sigen og trøtt etter kveldsturen. Og hva er vel bedre enn å ta på seg pysjen og sette seg i sofakroken med en varm kopp te etter løpings (må være å drikke kaffe istedet, men det gjør jeg ikke på kvelden… 😉 )

For når sant skal sies rekker man jo alltids 30 minutter. Og dersom du tar på deg treningstøy kjapt og tar en rask dusj etterpå, trenger ikke seansen ta mer enn en liten time. Det er jo en ganske liten del av døgnets 24 timer, tross alt.

Så moralen er: Du rekker alltids en liten tur. Skvis det inn. Du føler deg så utrolig mye bedre etterpå. (Også om du «bare» går.)

I kveld og i morgen er jeg så heldig å få løpe med løpegruppene mine, og får mine daglige doser der. Men det er mulig jeg må ut en tur i tillegg, bare for å snuse inn litt ekstra frisk høstluft.

Hvordan ligger DU an med #runstreakoctober? Selv om du ikke har fått løpt/gått hver dag, er det bare å fortsette nå. Det er fortsatt noen dager igjen av oktober. Og alt er bedre enn ingenting. Lykke til!

20161018_215300 img_20161007_143347

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s