Jeg er med! Er du?

Ikke lenge nå til Oslo Maraton! Hele våren har Oslo Maraton i samarbeid med SATSElixia arrangert løpegrupper ved Sognsvann. Denne lørdagen er det siste sjanse for å bli med! (Men jeg håper tilbudet fortsetter til vinteren/våren!!)

IMG_1789

Løpegruppen heter Team Svett, og du kan følge dem på nettet. Les mer om Team Svett her: http://svett.no/teamsvett/default.aspx?n=

Det er oppmøte ved bommen på Sognsvann kl. 10.

Dynamisk oppvarming pleier være på gresset nedenfor kiosken, og deretter deles alle inn i tre grupper: Svett, svettere, svettest. Eller rask, raskere, raskest, som det strengt tatt er.

Jeg har alltid gått i gruppe to, og dette er alltid den største gruppen. Det jeg har oppdaget et par ganger er at det kan være bedre å velge den langsomste gruppen. De er færre og du får tettere oppfølging av treneren. Og det kan være mer motiverende å ligge i tet i denne gruppen enn danne baktropp i gruppe to.

Denne lørdagen er jeg ikke med pga halvmaraton i Budapest, men du kommer vel? Nedtellingen til Oslo Maraton er igang. 8 dager igjen. Jeg er med! Er du?

IMG_4213

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s