Maratonmammas adventskalender – luke 23

Luke tjuetre i dag! Og i morgen er det julaften!

Dette er Maratonmammas adventskalender. I denne kalenderen vil du finne løpeglede, mestring, godfølelse – og kanskje litt stølhet og svette tær 😉

Kalenderen er åpen for alle, og man trenger slett ikke løpe hver dag. JEG kommer ikke til å løpe hver dag. Både fordi jeg ikke kan det pga en skade, men også fordi jeg ikke nødvendigvis verken vil eller synes man bør det.

Det er viktig å trene variert!

Derfor vil hver luke i Maratonmammas adventskalender inneholde en intervalløkt/løpeøkt, en alternativ økt og en styrkeøvelse.

Er det noen av lukene du ikke har prøvd så er det bare å bytte ut de med dagens dersom du liker de bedre.

HER ER LUKE 23:

Løpeøkt: Fartlek! Eller fartslek som mange kaller det, siden fartlek høres så rart ut. (Kommer fra svensk, visstnok. Uansett, blir rart på engelsk osv) Løp en tur der du øker farten på selvvalgte punkter i omgivelsene som parkerte biler, lyktestolper, hagegjerder osv.

Alternativ økt: Rask gåtur der du blir god og varm.

Dagens styrkeøvelse: Pushups på knær eller tær. Kjør 3 x 45 sek eller du setter sammen en økt med noen av de øvelsene du nå har fått i kalenderen.

Ha en super onsdag!

Lykke til!

Bare å sette igang! Post på Maratonmamma eller Maratonmamma løpegruppe på Facebook under hver kalenderluke, eller på din åpne profil på Instagram. På Instagram tagger du med #kverksofagrisen og #maratonmamma så ser jeg innlegget ditt. Tagg meg gjerne også 🙂

PS! Dersom du bor i Bærum har jeg noen få ledige plasser på min løpegruppe på Jarmyra (like ved Jar T-banestasjon på linje 3 Kolsåsbanen). Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30. Intervaller, noe styrke og mye lek og moro. Velkommen!

Nytt kurs starter 6. januar 2021. (Max 10 stk på hver gruppe pga Bærum kommunes koronarestriksjoner.)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s