Maratonmammas adventskalender – luke 14

Luke 14! Mandag og ny uke med nye muligheter. Bare å snøre på seg skoene og komme seg ut. 🙂

Og i morgen trekkes det nye vinnere! Ny premie – se litt lengre ned i blogginnlegget….

Tenker du at det er for sent å bli med i kalenderen så tenk om igjen. Bare å starte! Ingen gode grunner til å la være! 🙂

Det er heller ikke for sent å tipse andre om kalenderen. Er det noen du tenker trenger å komme i gang, eller noen som trenger litt ekstra overskudd nå før jul?

Dette er Maratonmammas adventskalender. I denne kalenderen vil du finne løpeglede, mestring, godfølelse – og kanskje litt stølhet og svette tær 😉

Kalenderen er åpen for alle, og man trenger slett ikke løpe hver dag. JEG kommer ikke til å løpe hver dag. Både fordi jeg ikke kan det pga en skade, men også fordi jeg ikke nødvendigvis verken vil eller synes man bør det.

Det er viktig å trene variert!

Derfor vil hver luke i Maratonmammas adventskalender inneholde en intervalløkt/løpeøkt, en alternativ økt og en styrkeøvelse.

Etter hvert som desember går kan du sette sammen styrkeøvelsene, og du kan også plukke mellom dagene slik at du trener den luken som passer deg best 🙂

Hver uke trekker jeg en heldig vinner som får én gratis uke på min online løpegruppe. Første trekning var tirsdag i forrige uke. (se tidligere blogginnlegg). Gratulerer igjen til vinnerne! Og i morgen trekker jeg en ny vinner, følg med, følg med!

Alle som deltar i kalenderen får en rabattkode de kan benytte ved påmelding til Maratonmammas online løpegruppe.

I tillegg trekker jeg i morgen to vinnere av startnummer til det virtuelle løpet 100 minutter. Det arrangeres av Runners World fredag denne uken, altså 20. desember. Løpet går ut på å løpe så langt du rekker på 100 minutter.

Det vil også dukke opp flere premier utover i desember.

HER ER LUKE 14:

Løpeøkt: Intervallet 2×1, 2×2, 2×3, 2×2, 2×1 (1-1-2-2-3-3-2-2-1-1) med 1 min pauser hele veien. Tar totalt 27 min. Husk god oppvarming og gjerne litt nedjogg.

Alternativ økt: Rask gåtur der du blir god og varm. Du kan gå i marka, til butikken (med sekk!) eller en omvei til hjemmekontoret 😉

Dagens styrkeøvelse: Knebøy med kick. Når du går opp igjen av knebøyen sparker du ene foten hardt rett ut. På neste knebøy sparker du med andre foten osv.

Kjør 3 x 45 sek eller du setter sammen en økt med noen av de øvelsene du nå har fått i kalenderen.

Ha en super mandag!

Lykke til!

Bare å sette igang! Post på Maratonmamma eller Maratonmamma løpegruppe på Facebook under hver kalenderluke, eller på din åpne profil på Instagram. På Instagram tagger du med #kverksofagrisen og #maratonmamma så ser jeg innlegget ditt. Tagg meg gjerne også 🙂

PS! Dersom du bor i Bærum her du hjertelig velkommen til å bli med på min løpegruppe på Jarmyra (like ved Jar T-banestasjon på linje 3 Kolsåsbanen). Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30. Intervaller, noe styrke og mye lek og moro. Velkommen!

Siste trening før jul er 17. desember. Og så starter vi opp igjen 6. januar. Ta kontakt dersom du vil bli med. 🙂 Du kan både melde deg på kurs eller komme på drop-in-time.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s