Maratonmammas adventskalender – luke 1

Juhu, vi er igang! Første luke er åpnet! Første luke i Maratonmammas adventskalender!

I denne kalenderen vil du finne løpeglede, mestring, godfølelse – og kanskje litt stølhet og svette tær 😉

Kalenderen er åpen for alle, og man trenger slett ikke løpe hver dag. JEG kommer ikke til å løpe hver dag. Både fordi jeg ikke kan det pga en skade, men også fordi jeg ikke nødvendigvis verken vil eller synes man bør det.

Det er viktig å trene variert!

Derfor vil hver luke i Maratonmammas adventskalender inneholde en intervalløkt/løpeøkt, en alternativ økt og en styrkeøvelse.

Etter hvert som desember går kan du sette sammen styrkeøvelsene, og du kan også plukke mellom dagene slik at du trener den luken som passer deg best 🙂

Hver uke trekker jeg en heldig vinner som får én gratis uke på min online løpegruppe. Alle som deltar i kalenderen får dessuten en rabattkode de kan benytte ved påmelding til Maratonmammas online løpegruppe.

Så til saken 🙂 HER ER LUKE 1:

Løpeøkt: Bakkeintervaller! Finn en passende lang bakke. Kjør 6-8 turer opp, gå eller jogg ned. Turen ned er pausen din. Bestem deg på forhånd for hvor mange turer opp du skal ta. Det er lov å øke underveis, men ikke gi deg før du har fullført antallet du bestemte deg for! (Mestring) Og ps! Husk god oppvarming!

Alternativ økt: Rask gåtur der du blir god og varm. Du kan gå i marka, til butikken (med sekk!) eller en omvei til hjemmekontoret 😉

Dagens styrkeøvelse: Pushups på knær eller tær. Først går du ned i midten, så til venstre, så midten igjen, før til høyre. Husk: Det viktigste er at du kommer godt ned med brystkassen. Kan også gjøres mot et bord (lettere) eller en vegg (lettest).

Bare å sette igang! Post på Maratonmamma på Facebook under hver kalenderluke, eller på din åpne profil på Instagram. På Instagram tagger du med #kverksofagrisen og #maratonmamma så ser jeg innlegget ditt. Tagg meg gjerne også 🙂

Ha en super tirsdag!

PS! Dersom du bor i Bærum har jeg noen få ledige plasser på min løpegruppe på Jarmyra (like ved Jar T-banestasjon på linje 3 Kolsåsbanen). Vi trener onsdager og torsdager kl. 19.30. Intervaller, noe styrke og mye lek og moro. Velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s