Inspirerende om løping

20180519_120729

[REKLAME] Sky Runner av Emelie Forsberg er en inspirerende bok. Du får lyst til å hive på deg terrengskoene og sette stø kurs mot toppen av et fjell asap. Må bare lese ut boka først 😉

For boka er lettlest og gir påfyll. Den er variert uten å være for sprikende, synes jeg. Den røde tråden gjennom sidene er løpeglede. Og jeg elsker løpere som har gleden i fokus. Det er så viktig! For helsen, for motivasjonen, for ALT, egentlig.

Emelie Forsberg er profesjonell fjelløper og verdensmester, men hun skryter aldri av sine bragder. Det er fascinerende hvordan hun klarer å motivere seg til å klyve på toppen av atter et fjell. Hun liker bakker, visstnok 😉 Og det er nok selve nøkkelen, tipper jeg, til å bli en god – og glad – motbakkeløper. Eller sky runner, som også boken heter.

Her får du mye i én bok: Historien om Emelie, øvelser, teknikktips og matoppskrifter. Og bildene er fantastiske, tatt av kjæresten Killian Jornet – som står kledelig i skyggen av sin kvinne i denne boken.

Boken inspirerer og motiverer. For meg var den midt i blinken nå som årets mål er et løp med maaaaaange høydemetere. Men budskapet til Emelie Forsberg er rimelig lett å ta til seg uansett ambisjoner og nivå: Finn styrke, balanse og glede i løpingen din. (Som for øvrig også er undertittelen på boka.)

Dersom du ikke elsker det du gjør vil det heller ikke gi deg glede. Så finn løpegleden! Et steg på veien kan være å lese denne boka 😉

«Hengivenheten, og det som får meg til å fortsette, har forandret seg – slik som det meste gjør. Men selve kjernen – kjærligheten – er der fortsatt. Målet mitt har alltid vært å ta vare på den følelsen som gir meg lyst til å bevege meg, også nå som det har blitt jobben min. Jeg vil bevege meg masse, helst hver dag, og kanskje flere ganger om dagen. Denne følelsen er en av de fineste jeg har.»

(Utgitt av FRI FLYT, 2018. 177 sider (mange bilder!), veil. pris 399,-. Merket REKLAME da jeg har fått boken for å anmelde den. Men denne er jeg seriøst glad for å ha i bokhyllen. En bok du kan ta frem når du trenger en vitaminpille.)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s