Super helg i Kollen

20180317_103922<REKLAME>

Været var bedre enn i manns minne og jeg fikk henge med fine folk. Er det rart jeg hadde en super helg?

Lørdag morgen troppet jeg opp på bloggevent i regi av Odlo, en sveitsisk produsent av sportsutstyr med norske røtter. Nå hadde de fått tak i norsk, kjekk ungdom (som vi ble kalt, hehe) for å hjelpe seg med å gjøre merket kjent i Norge.

Og de av oss som strengt tatt ikke er ungdom lengre, husker kanskje merket fra den gangen de sponset idrettsutøvere som Ole Einar Bjørndalen, Bjørn Dæhlie, Pål Tyldum og Knut «Kupper’n» Johannesen.

Sammen med andre freshe og sterke jenter og gutter som er flinke på Instagram og blogg fikk jeg og mannen min Arne oppleve stafett skiskyting for kvinner og jaktstart menn, samt stafett for menn på søndagen. Da dro mannen min og eldstemann på 15 og fikk med seg at Norge vant GULL! Fantastisk avslutning på ei flott helg!

Som en del av eventet fikk vi treffe utøvere som kom rett fra OL og som straks skulle ut i sporet i Kollen. Vi fikk også omvisning inne på anlegget, og det er jo ikke til å legge skjul på at det var stas å komme innenfor VIP-porten og se alt fra innsiden.

Nå får du holde utkikk etter Odlo-klær i sportsbutikkene fremover. For sportsutstyr får man jo aldri nok av, ikke sant? (Selv om mannen synes jeg hadde mer enn nok for lenge siden… knis)

Ha ei strålende uke!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s