Heia ildsjelene!

De to siste helgene har jeg deltatt på to små, ganske lokale løp. Først Lommedalen Rundt forrige helg, og Barteløpet sist helg. Løpene er ulike, men har minst ett likhetstrekk: De arrangeres av ildsjeler som brenner for løping.

Barteløpet går i tillegg til en god sak, movember-stiftelsen.

Det er gøy å være med på løp uansett, men jeg har begynt å få mer og mer sansen for små, lokale løp. Her er det lite fiksfakseri, man er tett på arrangøren og kan gi direkte tilbakemelding om ting som funker og eventuelt ting som kan forbedres. Det er lave skuldre, lavterskel og lite prestisje.

Når det er sagt er det jo alltid noen som har en pers de skal slå, eller som vil kapre 1. plassen. Men i disse små, lokale løpene er det ikke så mye fokus på vinnertider. Her er alle vinnere, og alle har det like gøy – eller vondt 😉

Og så er det ildsjeler som arrangerer. De står på både før, under og etter løpet – og sørger for at alt blir perfekt. Tusen takk for at dere orker!

I tillegg til disse to nevnte løp, har jeg også erfart den samme stemningen i et lite løp i Asker, Semsvannet Rundt. Veldig gøy og sosialt. Og Løplabbets maratonkarusell må også nevnes i denne sammenheng! Og KRS Ultra!

Jeg må jo også nevne Romeriksåsen på langs, som arrangeres av verdens beste løpeklubb: Romerike Ultraløperklubb 🙂

Det finnes flere løp som er lik disse, men jeg rekker jo ikke delta på alle 😉 Dessverre. Men en ting er sikkert, jeg vil oppleve flere små løp fremover. Så dersom du vil tipse meg om løp i ditt distrikt blir jeg veldig glad!

Ha en fin mandagskveld! 🙂 Med eller uten løping 😉

Reklame

4 kommentarer om “Heia ildsjelene!

 1. Enig med deg; det er hyggelig med sånne løp! Du må jo bli med på ultraintervallen vår i Harstad, for tettere på arrangøren kommer du ikke, med løpskontor i carporten og klubbhus i hjemmet mitt 🙂 Vi har hatt 1 RULK-er med de to gangene vi har arrangert dette, men neste gang kan vi kanskje doble antallet?

  Likt av 1 person

  1. Hadde jo vært supergøy! Men det passer alltid litt dårlig siden vi som oftest er i Harstad rundt slutten av juli/starten av august – og da å reise opp igjen blir litt uaktuelt. Men kanskje en gang! 😉

   Liker

 2. Hei! Inspirerende og morsom blogg du har, har lest meg gjennom hele den siste uka. Veldig bra!
  Skal du delta på Nightrun på torsdag?
  Tenkte jeg skulle tipse deg om et par fine løp i mitt nærområdet; Unionsmarathon på Rømskog og Fjellaløpet i Eidsberg!
  Håper jeg ser deg der en gang 😀

  Likt av 1 person

  1. Hei! Takk for tips! Så denne litt sent, var ikke med på NIghtrun fordi jeg har løpegrupper torsdagene.. Veldig gøy at du liker bloggen! Og imponerende at du har lest deg gjennom hele 😉

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s