Løper for en viktig sak

«Jeg er svært glad i å løpe. Langt og lengre enn langt. Da koser jeg meg mens tanker og bekymringer suser rundt i en salig blanding oppe i hodet mitt. Etter en time eller to eller tre er de fleste bekymringene borte og «alle» verdensproblemer er løst. Da kan jeg virkelig leve i øyeblikket. Det er øyeblikket som er viktig.

Akkurat nå er dette øyeblikket det eneste som er sikkert.»

Ordene kunne vært mine. Men det er de ikke. Dette er innledningen på siden til Petter Vabogs innsamling «60 tusen – 60 mil – 60 år».

60 tusen kroner er målet for innsamlingen, 60 mil er distansen han skal tilbakelegge i konkurranser på maraton og ultraløp i 2017.

– Og 60 år har jeg store planer om å fylle i 2017, skriver han på innsamlingssiden.

Petter Vabog støtter gjennom denne innsamlingen Barnekreftforeningen. Du kan donere til aksjonen, enten ved å gi et valgfritt beløp, eller summere opp feks antall løpte km i en måned, antall km løpt i konkurranser – eller lignende. Alle beløp, små og store, bidrar.

Petter har inngått samarbeid med flere aktører, blant andre Ecotrail Oslo. Vil du løpe 10 km under Ecotrail kan du gi 500,- til innsamlingen. Husk å merke donasjonen «Ecotrail». Så sender du en mail til petter@ballonger.no og da får du en rabattkode som gir deg gratis start på denne distansen.

I tillegg er du med i trekningen av et par Altra løpesko fra Getvital Sports.

Barnekreftforeningen er en landsdekkende frivillige organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft.

Andre løpsarrangører som støtter Petters aksjon er:

KRS Ultra

Telemarks Tøffaste

Backyard Ultra

Hof IL Hof 5 Topper

Xreid Norway Fjordruta

Bislett 24-Hours Indoor Challenge

Löplabbets Påskeharemaraton gir hele overskuddet til innsamlingen. Løpet går av stabelen 11. april og går fra Löplabbets butikk på Ski til butikken i Sandvika. En fullverdig maraton med utpreget sosialt tilsnitt. Petter løper med i Baktruppen som sørger for at alle kommer til Sandvika, uansett fart. Påmelding til løpet finner du her.

Støtt aksjonen enten gjennom løpsdeltakelse og/eller donasjon. I kveld er det samlet inn 33.222 kroner, så han er allerede halvveis mot målet. Petter skriver videre:

«Akkurat nå er det ingen garanti for at jeg når noen av målene mine for 2017.

Akkurat nå har jeg bestemt meg for at dette vil jeg gjøre.

Akkurat nå håper jeg at mange venner og kjente vil hjelpe meg å nå målet for innsamlingen.

Akkurat nå er det som gjelder. Gjør det du kan akkurat nå.

Lev akkurat nå! Lev av alle krefter!»

2 kommentarer om “Løper for en viktig sak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s