Si ja til livet – og sjokolade

20161023_112149

Januar. Skippertakets måned. Slankekurer og treningssenter-tilbud overalt. Kom i gang med trening, spis sunt. Kutt sukkeret.

Puh. Sykt slitsomt!

Mange sverger til å kutte ALT sukker over natta. Følger en slavisk kur der du ikke rører styggedommen på en måned. Og helst ett år.

Herregud, en måned uten sjokolade! Det er jo grusomt trist!

Og 1. januar må du starte trening. Og helst HVER dag! Du skal være så flink!

Men hey, folkens, vi skal jo leve også. Vi skal trives og ha det bra. Det er god helse i det å trives i den kroppen man har og med den formen man er i.

Når det er sagt er det supersunt å trene, og det er selvfølgelig bra for kroppen å spise sunt. Det er jo noe vi alle vet.

Men måtehold og balanse er nøkkelord for det gode liv. Mener jeg.

Finn en treningsform du liker. Finn en treningsvenn som drar deg med, en som du vet stiller opp. Legg opp til to økter i uken i første omgang, og vær fornøyd med det. Ikke ha ambisjoner om å trene HVER dag. Du klarer det kanskje første uka, men så blir det bare så sabla stor nedtur når du ikke klarer å opprettholde frekvensen.

Det er bedre at du legger opp et realistisk løp som du klarer å holde over tid. Så når du er kommet over kneika kan du eventuelt øke til flere økter i uka.

Husk at dørstokkmila kan være tung for de aller fleste av oss. Prøv å fokusere på det du klarer og det du kan spise – og ikke alt du ikke fikk gjort og alt det du ikke har lov til å spise. Når vi er så strenge mot oss selv blir livet unødvendig kjipt.

Si ja til balanse og sunn fornuft – og sjokolade! 😉

Ha en fin lørdag!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s