Løpetur med mening

img_20160910_200613

Jeg hadde ikke planlagt å løpe 48 km i helgen. Det bare ble sånn.

No Finish Line ble arrangert for første gang i Oslo i helgen. Det vil si, løpet varte fra torsdag kl. 14 til søndag kl. 14. I tidsrommet der kunne du i teorien løpe hele tiden, dag og natt.

For hver runde du gikk/løp ble 10,- donert til Stine Sofies stiftelse, som jobber for en barndom uten vold. Det var løpets sponsorer som betalte for rundene, det kostet bare 100,- å delta.

Jeg hadde avtalt å møte min gode løpevenninne Anita Øy for å løpe noen runder fredag ettermiddag. «Vi må løpe halvmaraton, da», sa hun. Jeg tenkte vi fikk gjøre vårt beste. Men da vi først var igang gikk det så greit. Tida fløy, og det var nesten vanskelig å bryte opp. Men vi var sultne, så vi gikk for å spise. Det ble 28 runder (a 800 meter). «Vi får ta en tur i morgen også, da», avtalte vi.

Lørdag hadde jeg ingen mål med turen, tenkte bare jeg skulle løpe noen runder og stikke hjem før kidsa skulle legge seg. Men igjen ble det flere runder enn jeg hadde tenkt på forhånd. Økte til 32, slik at det ble 60 totalt. Fint med et rundt tall 😉

Dette løpet var så fantastisk inkluderende og fint. Du kunne stoppe når du ville, gå når du ville, og hele tiden var det smilende og blide folk rundt deg. Det var ikke så mange utenfor gjerdet som heiet, mange visste nok ikke hva vi holdt på med 😉 Men innenfor inngjerdingen var det god stemning, samhold og pågangsmot.

Neste år håper jeg løpet markedsføres enda bedre, slik at flere blir med! Og at flere heier utenfor gjerdet! Det føles ekstra godt å kunne bidra når formålet er så godt. Stå på, Stine Sofies stiftelse! Dere gjør en fantastisk jobb!

img_8018 img_8012

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s