Bruk fantasien – løp til og fra

Transportløpings. Et kjedelig ord, kanskje. Men du verden så gøy! Og praktisk!!

Her er noen eksempler på hva transportløpings kan være:

  1. Du er invitert i middagsselskap. Du sender skiftetøy med resten av familien, og løper til selskapet. Er det for langt å løpe kan du hoppe ut av bilen når det er feks 10 km frem til målet.
  2. Du kan løpe hjem fra middagsselskapet. Da skifter du bare -vips, som Supermann – på toalettet før du drar. Men husk, la maten synke litt før du løper. Igjen, er det for langt hjem, så hopp av i passelig avstand fra heimen. Eller du kan starte i forveien, og bli plukket opp på veien.
  3. Du tenker deg til sentrum for shopping eller en avtale med en venninne. Men hvorfor ta buss? Løp dit, og blir du for svett kan du ha med en liten sekk med ny trøye og ta en kjapp vask på toalettet på en kafe/kjøpesenter.
  4. Og motsatt: Du kan evt løpe hjemover. Da tar du bare treffet i treningstøy.
  5. Når ferien er over kan du benytte den mest geniale transportløpingsen av dem alle: Til og fra jobb. Tenk så mange gratis kilometre du får av å gjøre dette til en vane. Lag deg en base på jobben med skiftetøy, toalettsaker og håndklær – og ta hjem til vask når det hoper seg opp. Krever bare litt ekstra planlegging 😉

Til transportløpings kan det være kjekt å ha en liten løpesekk. Jeg anbefaler også å putte den rene trøyen i en tynn plastpose (iallefall om du svetter like mye som meg).

Test det ut, kun fantasien setter grenser!

🙂

Hva er din favoritt-transportetappe til fots?

FullSizeRender(1)

Reklame

2 kommentarer om “Bruk fantasien – løp til og fra

  1. Løper deler av strekningen til jobb ca 3 ganger i uken – og en sjelden gang helt til jobb. Fantastisk deilig å være ferdig med treningen før første kaffekopp! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s