Gøy med app

P1020127

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så hektet på apper og andre duppeditter. Men det er rart med det, apper motiverer. Og alt som kan motivere til trening og mer bevegelse må vi ta imot med åpne armer.

Mine favorittapper:

 1. Strava. Denne appen har mye moro å by på, og er verdt et blogginnlegg alene. Men jeg kan nevne at du får rangering på tiden din sammenlignet med andre som har løpt samme strekning (segment), du kan legge til bilder – og du kan kommentere og like andres innlegg.
 2. 10-20-30. Dette er en intervall-app, og intervallet er egentlig 30-20-10. Du løper sakte i 30 sek, moderat i 20 sek og spurter i 10 sek. Programmet tilpasses den enkeltes form og ønsker, så passer alle.
 3. Tabata timer. Brukes som en avansert stoppeklokke. Du kan legge til musikk i jobbeperiodene, og kule alarmlyder – hjelper deg å holde fokus ved styrketrening eller sirkeltrening. Det finnes mange ulike varianter, noen er gratis mens andre koster litt.
  P1020130
  Strava, en av de morsomste dippeduttene – spør du meg 😉

  P1020129
  10-20-30, eller egentlig omvendt (du løper rolig i 30 sek, raskere i 20 sek, og spurter i 10 sek til slutt).

 

Hvilke apper bruker du?

2 kommentarer om “Gøy med app

 1. Kanskje eg må teste ut Strava? Eg har brukt Endomondo i 3-4 år. Veldig nøgd. Har fleire vener som også brukar den ig det er motiverande å sjå andre sine økter. Likar statistikken eg får opp; kan sortere på måned, år osv. Eg legg inn 30/20/10 øktene mine der, så får eg beskjed på øyra.

  Liker

  1. Jeg brukte Endomondo før, den er også veldig fin. Men Strava synes jeg har mange flere funksjoner, og du kan lettere finne andre løpere i ditt område, finne løperuter osv. Det er fint å bruke samme app som vennene dine, da 🙂 Men du kan jo teste ut Strava parallelt i en periode bare for å se hvordan det er…

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s