Fem mil over myr og hei

Søndag er det på’an igjen. Nytt løp, nye muligheter. For slitne bein. Og happy feeling.

Jeg stiller til start i det 50 km lange terrengløpet Romeriksåsen på langs.

Løpet består av 36 km sti, 2 km myr og 12 km grusvei – så det er godt makstiden er romslig 😉

Min egen klubb, Romerike Ultraløperklubb, arrangerer løpet, og da blir det ekstra stas å være med. Det blir mange kjentfolk både i løypa, på drikkestasjonene og i mål.

Jeg har slitt litt med å forberede meg til dette løpet. Det ble litt antiklimaks etter Ecotrail 80 km. Dette løpet er jo tross alt «bare» 50 km. Mohaha.

Men det er nok tøffere terreng enn Ecotrail, mer busk og kratt – og jeg synker ned i myra, så det er som å løpe i snø. (Jada, jeg vet det bare er å trippe lett over. Men jeg er ikke lett…)

Jeg har gledet meg til løpet hele tiden, men jeg har ikke fått tatt så mange langturer som jeg hadde planlagt. Så jeg føler meg langt fra like godt forberedt som før Ecotrail.

Mitt mantra for løpet blir «du skal ha respekt for distansen, men ikke FOR mye». Sitatet kommer fra min gode løpevenn Leif Abrahamsen (@ultraleif), og har surret i hodet mitt både under KRS Ultra og Ecotrail.

Og selvfølgelig skal jeg ha det gøy. Tiden er ikke viktig, jeg skal løpe så raskt som jeg klarer – og jeg skal ha en fin tur.

Og etterpå skal jeg ta sommerferie – iallefall frem til 23. juli. Da er det igjen klart for ultraintervall-utfordringen «EnMilVarTredjeTimme» som jeg bare MÅ få med meg. Mer om det i et senere blogginnlegg 😉

rpl medalje
Er det rart jeg sikler etter denne medaljen? Superfin! Og gigastor! 🙂 Foto: Olav Engen

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s