Team spirit til tusan

P1010992
Isabel legger inn sluttspurten slik bare Isabel kan. Pt Monica pusher på.

Hva kan være bedre enn å delta i et løp og få medalje? Jo, å delta i et løp SAMMEN MED ANDRE og få medalje!

Team Tren For Livet deltok på I Form-løpet lørdag, og vi hadde en super dag sammen. Mestringsfølelse og lagfølelse og løpeglede!

Jeg er jo som kjent en løpeentusiast, og gleder meg over alle jeg kan omvende til å like løping. For det er mange der ute som kan omvendes 😉 De liker ikke løping, noen til og med hater det. Fordi det er tungt, de er i dårlig form, det er kjedelig osv.

Men så kan en spire av løpeglede såes, og det er lettere når man er flere sammen.

På mine Tren For Livet løpegrupper lavterskel står mestringsfølelse og løpeglede i fokus. Jeg lanserte i vinter muligheten for å delta på I Form-løpet som et lag. De fleste var litt nølende, de måtte tenke på det. Og skulle de i så fall løpe 5 eller 10 km? Noen tenkte 5 var mer enn langt nok, andre heiv seg etterhvert på 10 km.

Når løpet nærmet seg var vi 13 påmeldte + to trenere. Og bord for en matbit etter løpet var bestilt på Herregårdskroa i Frognerparken.

Monica (@pt_monica) og jeg var med som trenere og fotografer, og det var nesten like slitsomt som å løpe selv 😉 Heiing og posisjonering med kamera tar på 😉 Neida, det var bare moro.

Alle løper på, er blide og smiler ekstra bredt når vi tar bilder. Og de poserer med V-tegn og tommel opp. De er godt opplærte etter selfie-fotografering på løpegruppene 😉

Så bra, det virker som alle har det fint. Det er varmt, det er slitsomt, men de smiler! Juhu!

P1010886 P1010862 P1010912 P1010919 P1010933 P1010892

Og da Isabel, en av kundene mine, kommer løpende inn mot mål sammen med Monica, blir jeg helt rørt. Hun har vondt, men biter tenna sammen og gønner på mot mål slik bare Isabel kan. She did it!

Når du i tillegg vet at dette er noe hun har gruet seg til, kviet seg for – og du har peppet henne med sms-er morgenen før løpet, da blir du ikke så rent lite stolt – og glad på hennes vegne. Det er så herlig!

Sammen er vi dynamitt!

Nå er vi klare for nytt teamwork: Kollentrappa i Holmenkollen 6. juni kl. 18. Bli med på Team Tren For Livet, da vel!

IMG_3493

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s