Bli med på lavterskel løpekurs

IMG_9086

Rett over påske starter jeg nye løpekurs. Det siste året har jeg vært løpetrener i Tren For Livet og fylt flere kurs med spreke, ivrige og blide damer og menn. Nå er jeg klar igjen!

Du har to alternativer:

  1.  Frognerparken (Oslo) tirsdager kl. 18-19. Oppstart tirsdag 29/3. Seks uker. 1080,- (29/3, 5/4, 12/4, 19/4, 26/4 og 3/5).
  2. Jar skole (Bærum) torsdager kl. 20-21. Oppstart torsdag 31/3. Seks uker. 1080,- (31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4 og 12/5 – 5/5 utgår pga helligdag).

Kursene er lavterskel, det vil si åpen for alle. Vi jakter på løpegleden og skal kjenne på mestringsfølelse, gleden ved å trene sammen med andre – og vi skal bli i bedre (løpe)form.

Nivået tilpasses de som er med på treningen, men her vil hele tiden hovedfokuset være å få alle med. Det er alltid noen som ligger bakerst, men i denne gruppen skal det føles greit. Heia baktroppen!

Har du løpt en del før, men mangler noen å løpe sammen med er du også velkommen. Det er mange av oss som løper en del, men som synes intervaller er tøffe å ta alene.

Bli med og dyrk løpegleden!

Hvert kurs har også en Facebook-gruppe der vi poster inspirasjon, treningstips – og gruppeselfie etter endt treningsøkt.

For spørsmål og/eller påmelding send mail til meg 🙂

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og Snapchat: Jeg heter Maratonmamma alle steder 🙂

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s