Årets løpsdebut – en suksess

IMG_9554

WinterRun Oslo ble en real opptur.

Alt gikk på skinner, og dette løpet er allerede plottet inn på neste års løpsliste.

En fin start på sesongen, og gøyalt afterrun 🙂

Det var sikkert mange som gikk for pers. Jeg gjorde ikke det.

Jeg visste fra i fjor at det var en litt kronglete løype, om enn ikke så kupert – så mye rundt omkring. Og mye folk i byen osv. I fjor ble det kaotiske tilstander med feilløping, og kollisjoner med feststemte oslofolk på Aker Brygge. I år gikk alt kjempefint.

WinterRun er et moroløp. Iallefall slik jeg ser det. Her er det bare å pøse på med lys og reflekser og stæsh – og ha det gøy.

Jeg prøvde iallefall å ha det mest mulig gøy, der jeg pustet og peste oppover bakkene og bortover asfalten. Jeg smilte og småpratet med kjente løypevakter, jeg hilste på kjente i løypa (de løp forbi meg), og jeg sa «bra jobba» til noen spreke karer som da jeg passerte 8 km allerede var på vei hjem med medaljen rundt halsen. De ble glade, om enn litt overraska – over at en i baktroppen ga dem tommelen opp. Jeg smilte til kameraer og ba barnefamilien juble mer – og ga de tommelen opp da de gjorde det.

I det hele tatt, man får ikke mer moro enn man lager selv. Men her var det i tillegg mange faktorer som bidro til god stemning 🙂

Etter løpet var det Afterrun på Skyggesiden Bar. Der var det gulasjsuppe, øl og en svak eim av svette. Det var trivelig, om enn litt trangt for de som hadde booket seg inn. Og her kommer min eneste innvending til løpet: Det ble opplyst i mail til alle deltakerne at premieutdelingen skulle skje 18.30 på Skyggesiden Bar. Men i praksis skjedde den i målområdet – etter at vi hadde stresset oss opp til baren for å rekke premieutdelingen.

Kjipt. Men dette var som sagt det eneste som ikke gikk på skinner.

Så neste år bør du bli med! Dette er et inkluderende, stemningsfullt og morsomt løp. Og du må få med deg familie, venner og naboer til å heie – for det er god plass til flere langs løypa om heier og vifter med lommelykt og refleks.

Heia-heia-heia!

Var DU på WinterRun Oslo? Hva synes du om løpet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s