Vær litt vill og gal

Jeg har lenge fått høre at jeg er gal. Lenge før jeg startet med løping.

Kan hende er det noe med personligheten min, jeg bare er sånn, si.

Da er det deilig å finne mennesker som viser seg å være like gale som meg selv 🙂 Som alltid er med på mine ville påfunn, og som gjerne foreslår noe minst like sprøtt selv.

Min gode venninne Monique er den som får frem crazy-genet mitt bigtime. Hun har foreslått alt fra maratonløping til…, ja, isbading – som er dagens tema.

For litt over ett år siden fikk hun det for seg at hun skulle bade en gang hver måned HELE året rundt. Og hun ville ha meg med seg.

Jeg nølte vel sånn cirka et nanosekund. Så dermed, i januar i fjor var vi igang.

Om det ikke er sykt kaldt? Jo, jeg kan til og med synes badetemperaturen nordpå om sommeren er i laveste laget. Men det er noe med isbading. Det er utrolig forfriskende. Og kulden gir seg overraskende fort. Du blir vel bedøvd på et vis. Og etterpå får du den der varme, deilige følelsen som etter en varm dusj rett etter en løpetur i kulden.

———-

I dag var tiden kommet for januarbadet i 2016.

Tidligere har vi gjerne badet etter løpetur, da var vi gode og varme i kroppen. I dag skulle vi imidlertid kun bade, og vi tok bil. Vi kjørte rundt til intet mindre enn tre ulike badesteder på jakt etter åpent vann. Men overalt var vannet dekket av forholdsvis tykk is. Vi skulle hatt med spade! Men det hadde vi jo ikke.

Så da satset vi på Holmen Fjordhotell i Asker. Der var det slush-is som vi kunne dytte vekk med skoen slik at vi fikk et passelig stort badehull.

Og så plumpa vi uti en etter en. Og fotograferte hverandre. Alt må dokumenteres 🙂

Vi skulle egentlig bade ganske nært heimen, derfor tuslet jeg ut i bilen i badekåpe. Haha, Monique mente jeg så ut som om jeg hadde rømt fra et annet type hjem 😉 Men det var praktisk, da 😉

Vi er allerede igang med planleggingen av februar-badet. Vet du om noen fine badeplasser i Oslo/Bærum/Asker-området med tilhørende skiftesteder er det flott om du kommenterer.

Og kunne du tenkt deg å bade på vinteren? Eller overhodet ikke? Legg gjerne igjen en kommentar. Ha en fin søndag 🙂

IMG_9125

IMG_9149 IMG_9150

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s