Kom deg ut på tur!

Du trenger ikke planlegge så fælt, legge frem turklær, fylle termosen med kakao og finne frem sitteunderlaget. Bare ta en tur sånn helt spontant. Det gjorde jeg i dag.

IMG_5461

Fårikålen sto på kok, og det var halvannen time til gjestene skulle komme. Jeg hadde skjørt og strømpebukse, men pyttsan, heiv på meg joggesko og tok meg en tur rundt Lysakerelven.

Det er en tur jeg vanligvis løper. Men i dag var det hviledag etter gårsdagens økt i Oslos Bratteste, dvs Wyller-løypa til Tryvann. Så gåtur var helt fint i dag.

Og været var jo helt fantastisk. Sola skinte, og høstfargene er kommet.

IMG_5460 IMG_5452 IMG_5447

Jeg gikk meg varm og svett, men stoppet for å ta bilder underveis. Og for å bare se på fossen og trærne – og snakke litt med de andre turgåerne.

En liten time tok det, så var jeg rød i kinnene, hadde fine bilder på mobilen – og i minnet  -og hadde fått beveget kroppen. Fårikålen smakte ekstra godt!

Moralen er: Senk terskelen for å ta en tur ut. Gå som du er, og du trenger ikke gå langt. Bare kom deg ut! Om så bare for å gå en runde i nabolaget. Alt er bedre enn ingenting, og det klarner hodet og gir påfyll. Bare prøv!

PS! Det funker i lunsjen også, om du ikke har høstferie, da 😉

IMG_5441 IMG_5437 IMG_5446

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s