Lavterskel er topp!

Løpegruppe nummer to er igang. Lavterskel løpegruppe med Maratonmamma.

Det er så utrolig gøy å få lov til å trene denne spreke gjengen.

IMG_1531

Dette er damer som vil komme igang, damer som allerede er i gang, men som vil trene sammen med andre og trenger påfyll. Det er damer som likte å løpe en gang i tiden, det er damer som ikke er særlig begeistret for løping – men vil lære og like det. Og det er damer som drømmer å bli løpedamer. De er en sammensatt gjeng, slik vi alle er. Men en ting har vi felles: Vi digger å trene sammen med andre!

Det sosiale aspektet ved trening bør ikke undervurderes. Alle liker vel å trene alene en gang iblant, og selv sammen med andre i en treningsstudiosal kan man føle seg mutters alene. Men spesielt det å trene i en gruppe sammen med andre – og gjerne utendørs – er helt fantastisk. Det gjør underverker for motivasjonen og humøret. Og det mener jeg i uansett vær.

Er det drittvær er mestringsfølelsen etter endt økt enda større. Så det er bare å ønske seg dårlig vær før utetrening 😉

IMG_1028
Geir Frykholm, ultraløper og butikksjef på Løplabbet i Sandvika, demonstrerer god løpeteknikk for løpegruppen.
IMG_1031
Blid gjeng 🙂
IMG_0297
Dette var gøy! Første gruppeselfie med stang. Nå er gjengen godt opplært, og er vant til at selfiestangen kommer frem etter endt treningsøkt 😉

På løpegruppene som jeg kjører i samarbeid med Monica Gulbrandsen i Tren For Livet (@pt_monica) kjører vi mye intervaller, litt løpsrelatert styrke – og opplegget varierer fra gang til gang. Jeg har gått fra å være nervøs og stressa før torsdagskveldene, til å glede meg mens jeg pønsker ut nye øvelser.

Jeg får så mye tilbake fra disse blide damene. Jeg føler meg priviligert.

Torsdag 25. juni kl. 20 har også DU mulighet til å bli med på trening med meg. Det er bare å møte opp på P-plassen ved Jar T-banestasjon/Jarmyra. Denne siste torsdagen før ferien er det nemlig Drop-In. Velkommen! (Koster 150,-)

Til høsten er vi igang igjen. Gleder meg! Og i sommer har jeg gooooood tid til å finne ut morsomme ting vi kan fylle treningstimen med. Følg med, følg med 😉

IMG_1212
Takk for denne gang! Første kurs er avsluttet, og goodiebagen skal utforskes.
IMG_1203
Goodiebag fra Jar Bazar – og andre forretninger på Jarhuset. «Du klarer alltid mer enn du tror.»
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s