Løpefest med glitter og stas

Eller var det fjas?

Det aller første Skjørteløpet ble arrangert sist helg. Så gøy!

IMG_1607
Mariann Langås og jeg i fint driv etter første runde. På neste runde er iallefall jeg atskillig rødere i fjeset 🙂
IMG_1574
Du får ikke mer moro enn du lager sjæl 😉

Skjørteløpet er noe så pussig som et virtuelt løp. Man kan løpe hvor man vil og når man vil (innenfor en helg), og melde inn resultater og gøyale fotobevis. Via sosiale medier deler vi opplevelsen med løpedamer – og noen menn – rundt om i hele landet.

I Oslo var det avtalt fellesstart ved Sognsvann lørdag kl. 14. En gjeng løpeskjørt-entusiaster møtte opp for å løpe 10 km, det vil si tre runder rundt vannet – og en liten sløyfe ekstra.

I mål ventet den lekreste rosa medaljen du kan tenke deg, samt heder og ære. Og fotografer fra Kondis og Løpeskjørt.no sto klare og knipset i vilden sky.

Det er ekstra gøy å løpe i skjørt, da får du mange kule bilder etterpå 🙂 Og mange blikk underveis. Mannen i kjole vakte kanskje mest oppsikt rundt Sognsvann. Heming Leira alias Rusle-Randi var dagens sprøeste. Anita Øy fra Kondis var grønn fe for anledningen, og dagens flotteste. Jeg var iført glitterskjørt og matchende hårbånd – og sørget dermed for dagens bling-dose.

IMG_1564
Hopp og hei, her er jeg – og jeg har pynta meg.
IMG_1577
Anita Øy, Vibeke Arntzen Fredriksen, Monique Sjøberg og jeg er superfornøyde etter Skjørteløpet.

IMG_1555

Før løpet starter er det mye skravling og fotografering, og latter. Vi stiller oss opp og gjør oss klar til å starte. Dette er ikke et perseløp, selv om mange perser i skjørt. Det er kos og prat ut på tur. Løpeglede.

Men etter en runde slipper jeg de to jeg løper med. Jeg synes det blir for tungt å snakke samtidig som man skal prøve å holde et ganske høyt tempo. Så de to siste rundene tar jeg i ensom majestet. Men treffer jo de andre igjen etterpå.

Vi venter til sistemann er i mål, heier og klapper. Og så er det hjem. Hjem for å sjekke Instagram og Facebook. Både for å se etter bilder av en selv og alle kjente på Sognsvann. Men også for å få oversikten over alle de andre rundtomkring som har løpt. De sender inn artige bilder, og det er supermotiverende å se.

Neste år er jeg selvsagt med igjen. Håper å se deg også!

IMG_1580
Her er jeg flankert av (f.v.) Jeanette Lund Buer, Helene D. Sommer, Tone Nordang Pettersen og Monique Sjøberg.
IMG_1565
Moro med skjørt 🙂
IMG_1560
Medaljen er råfin!!
IMG_1590
Monique og jeg slår av en prat med superspreke Janicke Ekelberg (@lettbent) og datteren Mia.

 

 

2 kommentarer om “Løpefest med glitter og stas

  1. Haha ser ut som dere hadde det utrolig artid. Gøy med et løpe hvor alle kan delta. Har fått med meg mange fine bilder på IG. Neste år får jeg slenge meg med 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s