Happy girls working out

Happy Feelings Event på Jar Bazar. Det må jo bare bli bra! Først lære om hvordan finne happy-feelingen gjennom sommeren, og så trene etterpå på Jarmyra sammen med spreke og blide damer. Dette blir en fin onsdagskveld!

Happy girl!
Happy girl!

PT Monica, aka Monica Gulbrandsen i Tren For Livet og Vibeke Arntzen Fredriksen i All Or Nothing Coaching inviterer til trening for hode og kropp. Me like!

Praten går livlig blant damene før start. Det er så gøy å møtes. Noen er gamle kjente, noen kjenner hverandre via sosiale medier. Og andre kjenner absolutt ingen. Men kom likevel.

Eventet starter med et foredrag om hvordan finne frem – og beholde – happy-feelingen gjennom sommeren. Vi lærer ulike verktøy for dette, og i den prosessen tar vi en runde på ulike ting som gjør deg happy. Forslagene fra salen vekker mye latter. Her var det mange kreative forslag til hva mor trenger når humøret svinger.

Jeg sitter og tenker «løpetur, løpetur, løpetur». Jeg har, ikke overraskende, funnet ut at det er DET jeg trenger for å kvikke opp humøret og få tåka til å lette.

IMG_1602
Løpe stafett er gøy! Sier jeg, som hatet det intenst på skolen. Pussig…
IMG_1470
Koselig å treffe Instagram-venner in real life. Karoline Olsen (@karbols) er en av dem jeg traff denne kvelden.
IMG_1457
Våre mentorer på hode og kropp: Vibeke @coachvibba og Monica @pt_monica

 

Deretter er det trening. Ut og hopp med PT Monica. Ittno knussel!

Gresset er vått og kaldt etter store mengder regn dagen før, men vi stiller godt forberedt med hansker og sitteunderlag. Er det noen sak.

Jeg er på lag med Karoline på siste halvdel, vi holder greit følge på sidelengse froskehopp while holding hands (!), push-ups med high-fives og sit-ups (ooo, kaldt på ryggen, tror det rant litt regnvann ned i tightsen også, gitt). Til slutt er det løping a la spurt – to og to på lag. Gøy!!

IMG_1608

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Å trene sammen med andre er supergøy og motiverende!

God trening!

IMG_1460 IMG_1473

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s