Girl power in the city

Hvorfor trene alene når man kan gi jernet sammen med en haug andre blide, spreke damer? Og attpåtil få goodiebag!

Jeg bare spør 😉

IMG_1270IMG_1272

 

Regnet pøste ned, men har man meldt seg på så har man meldt seg på. Og da pakker man bagen og tar på tur. Monique og jeg hadde meldt oss på Kari Traa Urban Training sist lørdag. Og vi aktet å trosse regnet. Bastabomsådetså.

Sammen med rundt 40 andre damer i alderen 20-45 år (de aller fleste var under 30, men pytt, vi hang godt med) løp vi rundt på Grunerløkka mens trenerne ropte og hoiet i ropert. Jadda, her kommer vi!

Vi løp mellom parker og torg, og stoppet for å ta ulike øvelser som dips og pushups, hopp opp på (en ganske høy) murkant i intervaller, froskehopp og mountain climber, planke og butterfly – og avsluttet det hele med seks turer opp bakken ved Hønse-Lovisas hus. OMG, det var heftig.

Helt til slutt var det tøying og yoga i parkeringshuset. Er det urban training, så er det urban training. Bare pass på at det ikke kommer en bil, lizzm 😉

IMG_1278IMG_1275

 

 

 

 

 

Regnet holdt seg unna hele økten, snakk om flaks! Til tross for forkjølelse hadde vi begge ei fin treningsøkt i nesten to timer. Og etterpå var det fotosession. Det er jo gøy, da. Trenerne var superblide og knipset i vei med nær sagt alles mobiler.

Og goodiebagen var særdeles god.

Sosial trening er gøy! Det gir energipåfyll! Også så artig det er å se alle bildene på sosiale medier etterpå, da gitt 🙂

Alt som kan motivere til bevegelse er bra, spør du meg! Meld deg på neste gang! Da sees vi nok 🙂

IMG_1288

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s