Fra null til ultra

IMG_1198 IMG_1189 IMG_1073 IMG_1075Jeg har meldt meg inn i Romerike Ultraløperklubb. Jeg! Som for 2 1/2 år siden løp null. Nada. Hva i himmelens navn har skjedd?

Og det er ikke bare jeg som lurer på det. Får ofte spørsmålet fra andre rundt meg. Hva fikk deg til å starte med løping? Og ikke minst, hva fikk deg til å FORTSETTE med løping??

For å være ærlig vet jeg ikke helt svaret. Jeg bare vet at da jeg startet på løpegruppetimer med Elixia ble det veldig raskt noe jeg elsket. Og syntes var utfordrende. Jeg grudde meg til løpetimene. Vi løp intervaller i trapper, i bakker, mellom lyktestolper. Jeg var svimmel og kvalm, var så sliten at jeg trodde jeg skulle falle om. Men jeg kom tilbake og kom tilbake. Hva var det som drev meg?

Mestringsfølelsen etterpå, utvilsomt. Ingenting er så digg som å vite at du har tatt ut alt. Du har gitt maks av det du føler kroppen klarer. Flere ganger etter intervalltimer på mølla var jeg så sliten at jeg trengte hvile flere timer etterpå. Helt utmattet. Men så fornøyd med meg selv! Og fremgangen ser man raskt. Veldig motiverende.

Men tilbake til Romerike Ultraløperklubb. Jeg trodde man måtte ha løpt superlangt for å få bli medlem. Men da en god løpevenninne meldte seg inn etter EcoTrail 45 km (som jo ER ultra!), da gjorde jeg det også. Det blir ganske gøy å melde seg på løp og fylle inn ultraklubben i skjemaet. Stas.

Og det har jeg jo forsåvidt allerede gjort. Den samme løpevenninnen overtalte meg til å bli med på Romeriksåsen på langs 50 km i juni. Så da det passet inn i heimen ble jeg med. Det er et løp som går i terrenget, med maks 100 plasser. Så vi kommer nok bakerst. Men noen må jo det også!

Jeg ser frem til mange sosiale sammenkomster med de superhyggelige sprekingene i Romerike Ultraløperklubb, både på løp og ellers. Har hørt rykter om en sommerfest.

Men det er ikke derfor jeg meldte meg inn, altså! 😉

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s