Jakten på løpegleden

IMG_0297De har alle til felles at de ikke er særlig glad i løping. Noen av dem hater det faktisk ganske intenst. Noen har likt det før, men har mistet gleden på veien. Nå har de søkt hjelp hos selveste Maratonmamma. Og meldt seg på løpekurs.

Vent litt, Maratonmamma det er jo meg! Hjælp! 😉

Jeg er ganske spent før første løpegruppe-samling. Jeg er spent på hvilke forventninger de har til meg. Kanskje de tror at jeg sitter på den store hemmeligheten, hva som skaper løpeglede. Mener jo at jeg har deler av oppskriften, men nå begynner jeg å merke presset. Ansvaret ligger tungt på meg. Jeg skal lære 14 damer å like løping. Helst elske det før de fire torsdagskveldene er unnagjort. OMG, hva har jeg påtatt meg?

Men så beroliger jeg meg med at de har jo tross alt meldt seg på kurset frivillig. De har lyst til å løpe. De har lyst til å bli glad i løping. Det er jo et fantastisk utgangspunkt! Dette må jo bare bli bra!

Jeg gleder meg til å ta fatt. Håper at mine erfaringer kan vekke motivasjon og løpelyst.

Vi varmer opp, vi løper intervaller og gjør løpsrelatert styrke, før vi avslutter med en stafett. Har vi ikke det gøy, dere?!

Jo, det å trene sammen med andre er absolutt gøy! Det er mer motiverende, morsommere – og faktisk mer lærerikt. Man kan lære av hverandres erfaringer. Og man pusher seg bedre i en gruppe.

IMG_0309IMG_9780  Nå blir det spennende å se om gjengen finner løpsgleden. Jakten er igang. Jeg gleder meg til neste uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s