Nytt løp, nye muligheter

Tre dager igjen til Holmestrand Maraton, OMG! Er jeg forberedt? Nei! Har jo ikke funnet antrekk ennå!! Eh… Meldte meg på dette løpet i fjor for å forbedre persen (som forøvrig også var pers) fra fjorårets tilsvarende løp, men nå kjenner jeg på kroppen at det neppe blir ny pers.

Jeg trøster meg med at det fortsatt er tidlig i sesongen, selv om jeg allerede har vært med på ett løp (30 km ecoTrail Paris). Og trenger man perse hver gang? Neida. Det er bare så gøy! Så sykt gøy!

Men man SKAL jo føle seg daff og utrent og uggen rett før et løp. Det er rett og slett bare sånn det er. 😉

Nå skal jeg fokusere på at dette blir gøy! Skal reise dit sammen med en løpevenninne, treffer sikkert mange andre hyggelige løpenerder. Og etterpå skal jeg rett hjem og på foreldrefest på Jar Bazar. Fine lørdagsplaner!

Årets hovedmål kommer tidlig: EcoTrail Oslo 23. mai. Hjælpesmei, det er bare 44 dager til! Da skal jeg løpe 45 km – i terreng. Noe som kommer til å kreve atskillig flere forberedelser enn lørdagens skarve ti på asfalt.

Langturer må det bli flere av. Og det er jo knall, for jeg digger langturer. Det er ofte etter 5-6 km at det løsner, beina blir lettere og pusten går jevnt. Så noen turer på 2-3 mil må vi få til. Og intervaller. Intervaller digger jeg jo ikke (hvem gjør det?!), men det må til.

Andre løp som er bankers i år er Oslo Maraton (halvmaraton), Hytteplanmila… og, skal vi se. Måtte titte innom terminlista til Kondis, og sannelig fant jeg noen flere løp jeg fikk lyst til å teste ut. Semsvannsrunden, blant annet. I Asker. Må testes. I tillegg blir det nok Nordmarkstraveren, som min gode løpevenninne skryter av.

IMG_9070
LØPEPÅSKE When In Brussels…
IMG_9383
FAVORITTRUTA Lysaker Brygge og veien inn mot Bygdøy og videre mot Aker Brygge: Flott rute! I love it!
IMG_6628
LØPEMINNE Når man skal motivere seg til nye løp, ja da hjelper det å hente frem et minne om tidligere løp – som Budapest Maraton 🙂

Men først, altså Holmestrand. Antrekk må velges! Formen må spisses! Tar ei økt intervaller i ettermiddag, og ei økt i morgen. Så hviiiiiile. Nyt solen, folkens! Og finn treningsgleden der ute 🙂

En kommentar om “Nytt løp, nye muligheter

  1. Jeg har aldri tenkt at dette men antrekk er noe jeg må tenke på. Men det er jo sant. Det må jeg!!!! Bra skrevet:) Lykke til til helgen:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s