Baktroppen på kokosbolletur – og andre langturer

Tre løpeturer på rundt to mil i løpet av de to siste ukene. Joda, det må jeg si meg fornøyd med. Og føler det er fin oppkjøring til Ecotrail Paris 30 km. Nå føler jeg meg sterk og klar 🙂

Litt før 9 lørdag morgen er jeg klar, Monique (Sjøberg) og jeg tar banen til byen og treffer to andre sprekinger: Tone Yvonne (Boye Killengreen) og Helen (Roald). Sammen legger vi ut på nye eventyr. Det vil si langtur á la kokosbolle.

Planlagt pitstopp er på Den Lille Kokosbollefabrikken på Sagene. Men da vi kommer dit har vi jo kun løpt rundt 3 km, så det er jo altfor tidlig å ta (kaffe)pause! Vi beslutter å legge om løypa litt, ta en tur oppover mot Frysja langs Akerselva, og heller ta fatt på bollene på returen. Som sagt så gjort. Innehaveren blir en smule sjokka når han ser at vi faktisk kommer tilbake slik vi sa 🙂

Med rolig jogg til og fra banen, samt en ekstra sløyfe innom Aker Brygge (ett av de flotteste steder på en solskinnsdag) for Monique og meg, ble det totalt 19,8 km i banken i dag. Og jeg får renter: Overskudd og godsliten feeling i kroppen.

Dagens tur er den tredje på rundt to mil i løpet av de siste to ukene. Digger langturer, så dette har vært fine dager.

Startet friskt søndag 1. mars. Ut klokka 8 om morgenen alene, i drittvær. Hadde ikke planlagt at turen skulle bli 20,5 km lang, men var gira på en langtur. Uten musikk på øret (jeg nyter stillheten når jeg løper) fikk jeg filosofert over mangt – og fikk kjenne at jeg lever (i tiden) 🙂

Neste langtur, onsdag 11. mars. Sola skinner, på med løpesekk og sette kursen mot byen. Etter kaffepause på Aker Brygge bærer det hjem igjen. Jeg hadde med busskortet, men i det flotte været føltes det helt feil å ta offentlig transport. Totalt 21,3 km. En ekstra sløyfe innom Bygdøy (så et rådyr!) ga meg 3 km ekstra på innoverturen.

IMG_8492
11. mars: Bærum-Oslo tur/retur: 21,3 km. Victory!
IMG_8558
På Tones initiativ møttes vi for å løpe etter kokosboller. Denne dama er utrolig: I november i fjor løp hun 134 km på Bislett 24 timers. Rått!
IMG_8473
Uten mat og drikke duger løpejentene ikke. Lunsjen etter 12 km inn til Aker Brygge: Drakk bare knappe halvparten av den frappen der, hele tilsvarer vel kaloriforbruket på maraton! (Også så søt, ugh)
IMG_8468
Så et rådyr på Bygdøy, utenfor Oscarshall. Njåååå….så søt 🙂
IMG_8452
Lysaker brygge badet i sol.
IMG_8480
Må jo tilfredsstille fansen på Snapchat også, hihi.
IMG_8566
Lauparsjølfi in front of the foss. Akerselva. Gratis dusj.
IMG_8570
Muffins med Smil. Slo an i heimen. Kidsa glemte fort at mor hadde vært ute hele formiddagen.
IMG_8569
Får ofte bakedilla etter løpeturer, aner ikke hvorfor. I dag ble det muffins med Smil. Fordi Tone nevnte at det er godt. Og det var det.
IMG_8563
Kokosboller i lange baner. Og to av dem fant veien inn i min mage.
IMG_8565
Akerselva i full mundur.
IMG_8557
Blid og sprek, det er det Tone er 🙂
IMG_8568
Blid kvartett på jakt etter kokosboller og kilometer.

Lørdag om en uke har jeg survival blanket (overlevelsesteppe) i sekken og er klar for 30 km terreng i og utenfor Paris, i Ecotrail Paris. Je suis prete!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s